Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Οδοντιατρική Κλινική
Άντζελας Ντούνη

Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στο Κορωπί και ξεκίνησε την λειτουργία του το 2004 από την Άντζελα Ντούνη. Έκτοτε διαρκώς εξελισσόμαστε και αναβαθμιζόμαστε, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Ο χώρος της Κλινικής μας φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον κατά την αναμονή των ασθενών.

Στην Κλινική μας θα βρείτε οδοντίατρους από όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής, γεγονός που μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα. Σήμερα η ομάδα μας αριθμεί δέκα οδοντιάτρους και δύο οδοντοτεχνίτριες, άρτια καταρτισμένους στο γνωστικό τους αντικείμενο. Η Άντζελα Ντούνη θα συζητήσει και θα οργανώσει το σχέδιο θεραπείας με βάση τις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ασθενή και στην πορεία η ίδια θα παρακολουθεί και θα συντονίζει κάθε βήμα της θεραπείας.

Συνδυάζουμε την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία, με την διαρκή εκπαίδευση και ενασχόληση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Αισθανθείτε ευχάριστα στον άνετο και φιλόξενο χώρο της Κλινικής μας

Στην Κλινική μας λειτουργούν 3 αυτόνομοι χώροι θεραπείας και ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Στον χώρο εισόδου θα βρείτε τηλεόραση με ενδιαφέρον περιεχόμενο για να απασχοληθείται ευχάριστα κατά την αναμονή σας. Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε διαμορφώσει την δική τους παιδική γωνιά, με υλικά ζωγραφικής και βιβλία.

Γνωρίστε τον χώρο μας
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες από κάθε ειδικότητα της Οδοντιατρικής

Προσεγγίζουμε το κάθε περιστατικό με την ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Η ομάδα μας συγκεντρώνει εμπειρία και γνώση, ικανή να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση. Εργαζόμαστε συλλογικά για να προσφέρουμε στους ασθενείς μας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γνωρίστε την Ομάδα μας
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣ